e
Banner

Etiketler: turgut erkeskin



Proje lojistiği yatırımlarla Türkiye'de güvenli liman olacak



Ağır yük ve proje lojistiğinin tüm aktörleri 13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul düzenlenen Breakbulk Türkiye Konferansı’nda buluştu.





Alman lojistikçilerden Türkiye’ye işbirliği çağrısı



Lojistik süreçlerdeki güvenli taşımacılık alanında Türkiye’nin dünyadaki öneminin giderek artığını belirten Alman Lojistik Derneği BVL International Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ing. Thomas Wimmer, “Bu nedenle Almanya ve Türkiye’nin lojistik sektörünü temsil eden derneklerin işbirliği bizim için önem taşıyor. Rekabet değil, işbirliği içinde çalışmak istiyoruz” dedi.





Lojistik sektörü başarılı işbirlikleriyle önyargıları kırdı!


Yayın: 18-12-2012
Kategori: Lojistik

2012 yılında önemli projeleri birbiri ardına hayata geçiren UTİKAD için, Kasım ayı önemli bir gelişmeye daha sahne oldu.





2013, lojistikte istikrarlı ve dinamik bir yıl olacak


Yayın: 18-01-2013
Kategori: Lojistik
Etiketler: turgut erkeskin

2012 yılı, dünya ekonomisi ve 2009’un 3.üncü çeyreğinden bu yana tam 12 çeyrektir kesintisiz büyümesini sürdüren Türkiye açısından oldukça etkileyici bir yıl oldu.




UTİKAD’dan Dünyanın En Büyük Çevre Hareketine Destek


Yayın: 22-03-2013
Kategori: Lojistik

Dünyanın En Büyük Çevre Hareketi olarak kabul edilen “Dünya Saati” kampanyasına ikinci kez destek verecek olan UTİKAD, Türk taşımacılık ve lojistik sektörünü kendi domino etkisini yaratmaya davet ediyor.





Lojistiğin iki başucu kitabı yenilendi



UTİKAD’ın “Uluslararası Taşımacılık Yönetimi” ve “Lojistik Yönetimi” isimli iki kitaptan oluşan seti genişletilmiş 4.baskısıyla sektörün hizmetine sunuldu.




Lojistik sektörü, e- ticaretin büyüyen sorunlarına çözüm arıyor



E-ticarete konu olan ürünlerin yüzde 85’i İstanbul kaynaklı olması İstanbul’da lojistik trafiğini de artırıyor. Türkiye'de e-ticaretin katlanarak büyümesi ve bu ticaretin lojistik altyapısı tartışılıyor...




FIATA 2014- İstanbul: Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme



UTİKAD, 12 yıl sonra gene ‘FIATA Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.




FIATA Başkanı: Dünyanın gözü Türkiye lojistik sektöründe



13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez  UTİKAD’ın ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek FIATA Dünya Kongresi kapsamında 27 Mayıs’ta UTİKAD’ı ziyaret eden FIATA Başkanı Stanley Lim önemli açıklamalarda bulundu.




Lojistik sektörünün yıldızı parlıyor



Turgut Erkeskin - UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı